Srećna priča naše Happy Nine

autor: happy Magazin Нема коментара на Srećna priča naše Happy Nine

Imam 24 godine i dolazim iz Smedereva. Kako je to poljoprivredni kraj, nije mi strana zamisao da ću nakon završenog fakulteta raditi nešto u tom pravcu. Nakon što sam dobila poziv da se pridružim jednom startupu, upoznala sam se sa Happy Honey pričom i vrlo brzo postala deo nje.

Sama zamisao da sirov med pomešan sa dodacima ostaje isti i nakon proizvodnje, a dobija još puniji ukus delovala mi je i više nego zamiljivo. Kao jedan od najmlađih direktora operacija u industriji meda, znam da možemo širiti srećnu priču i na druge ljude. Svi koji su probali naš proizvod imaju samo jedan utisak – mmm, ovo je preukusno! Naravno, mnogo je izazova u ovom poslu, ali uz pomoć ostalih vrednih pčelica iz naše srećne košnice, sve bude lakše kada finalni proizvod dođe u ruke onih koji konzumiraju prave ukuse. Uskoro ću imati diplomu master studija iz oblasti marketinga i komunikacija, vodim operativne poslove u firmi, ali i dalje imam vremena za šetnje, izlaske i odmor sa prijateljima. Najvažnije je postaviti prioritete, napraviti plan i slediti svoje snove.

Nina Happy Honey

Mislim da mladi u Srbiji imaju potencijala i da ih samo malo više upornosti i truda deli od ispunjenja snova. Potrebno je samo pronaći posao, zbog koga nam neće biti teško da ustajemo iz kreveta i provodimo po 12 sati u kancelariji. Happy Honey je definitivno ono što i mene čini srećnom, a ja to prenosim i na ljude u svojoj okolini. Mislim da uspevam u tome, jer sam već dobila nadimak Happy Nina. 🙂

Sve što bih vam dalje pričala možete pregledati i sami ukoliko istražite naše tajne ukusa. Mi verujemo da je sud drugih pravičan i kako ne bismo više sami sebe hvalili, pozivamo vas da pregledate našu košnicu i izaberete pravi ukus za sebe, a mi ćemo vam ga ubrzo dostaviti na kućnu adresu.

  • Podeli sa prijateljima: