Sirov med

Izaberi svoje ukuse - uzbudi čula - uživaj!


Šta je sirov med?

Sirov med je nezagrevan med, koji zadržava sva svoja prirodna svojstva u istom obliku kakvog su ga pčele pokupile sa nektara. Direktno iz košnice, bez bilo kakve termičke obrade. Med mogu jesti, kako deca (starija od 12 meseci) tako i odrasli i sadrži 80% prirodnih šećera i 20% vode. Prema studiji Dr. Rona Fessendena sirov med se preporučuje u borbi protiv prehlade, opekotina, poboljšava rad srca i mozga i povećava koncentraciju. On takođe navodi da med sadrži vitamine i minerale među kojima je i B6, riboflavin. Možemo u nedogled da govorimo o prednostima sirovog meda, najbolje je da sami probate naše ukuse i uverite se u istinitost ovih tvrdnji.

Za prave hedoniste

Med i kakao


Za sve ljubitelje čokolade, konačno namaz koji pruža gurmansko uživanje bez griže savesti. Pomešali smo organski kakao prah sa suncokretovim medom kako bismo naglasili sve očekivane benefite ove dve komponente, vodeći pritom računa da iskažemo i one manje očekivane. Što se nas tiče, savršen proizvod za mazanje na sve.

Predlog za konzumiranje: Kolačići, palačinke, hleb, krofne
Sastav: Sirov suncokretov med + organski kakao u prahu

Savršena ravnoteža ukusa

Med i malina


Dve namirnice po kojima je Srbija globalno poznata – najbolje maline sa slikovitih polja u Arilju i sirov suncokretov med iz Vojvodine, sjedinjeni za vaše maksimalno hedonističko uživanje. Ovu tvrdnju temeljno smo testirali u kuhinjama, zajedno sa našim prijateljima i porodicom koji nisu mogli da odole. A da li ćete vi moći?

Predlog za konzumiranje: Palačinke (proteinske, domaće, američke)
Sastav: Sirov suncokretov med + liofilizovana malina u prahu

Sunce u tvom danu

Med i kajsija


Liofilizovane i fino samlevene kajsije umešane su u sirov suncokretov med kako bi zadovoljile vašu glad i ljubav prema kajsijama, tokom cele godine. Slatkoljupci će iskreno ceniti dobro poznati ukus sočnih, zrelih kajsija. Široka upotreba u toliko klasičnih deserata da prosto ne znamo odakle da počnemo. Ali vi znate.

Predlog za konzumiranje: Palačinke, kroasani, kolači
Sastav: Sirov suncokretov med + liofilizovana kajsija u prahu

Magičan obrok

Med i šljiva


Širom sveta poznate srpske šljive liofilizovane su i krupno mlevene kako bi dodale teksturu priprodno ukusnom sirovom suncokretovom medu. Budite avanturistični i dodajte malo magije vašem sledećem obroku. Blag ukus pogodan je za sve članove porodice, čak i oni najizbirljiviji biće zatečeni. Otkrićemo vam tajnu: već su nam preneli svoje oduševljenje.

Predlog za konzumiranje: Palačinke, tost, medni hleb, kolači
Sastav: Sirov suncokretov med + liofilizovana šljiva u prahu

Avantura u teglici

Med i đumbir


Razumemo vas. Novi trendovi i moda u ishrani mogu biti naporni i zbunjujući ponekad. Odlučili smo da odagnamo vaše dileme tako što ćemo spojiti neke od najstarijih super namirnica u jednoj savršenoj teglici. Vaše je samo da uzmete kašiku i iskusite ono što su vaši preci osetili kada su pre više hiljada godina crpeli energiju i zdravlje iz đumbira i svežeg meda cveta suncokreta.

Predlog za konzumiranje: Čaj, hleb, zimski kolačići (ginger cookies)
Sastav: Sirov suncokretov med + organski đumbir u prahu

Pčela:

Sirov med je kul


Kupovina, plaćanje, dostava

Poruči Happy Honey


Happy Honey

599,00 RSD sa PDV-om

Besplatna dostava za sve porudžbine.
Plaćanje pouzećem.

Neto 250gr
Rok isporuke: Najkasnije 4 radna dana.
Kontaktiraj nas: 0600241888


Zadovoljstvo koje pruža Happy Honey se pakuje u istom pakovanju sa različitim ukusima. Upiši u formi ispod koliko teglica želiš, za jedan ili sve ukuse, izbor je samo tvoj.

Med i
Kakao

Malina

Kajsija

Šljiva

Đumbir

Happy Honey

599,00 RSD sa PDV-om

Besplatna dostava za sve porudžbine.
Plaćanje pouzećem.

Neto 250gr
Rok isporuke: Najkasnije 4 radna dana.
Kontaktiraj nas: 0600241888


Zadovoljstvo koje pruža Happy Honey se pakuje u istom pakovanju sa različitim ukusima. Upiši u formi ispod koliko teglica želiš, za jedan ili sve ukuse, izbor je samo tvoj.

Clear
SKU: N/A Category: