Med i malina: najbolja kombinacija ukusa po mišljenju vrhunskih kuvara sveta

autor: happy Vesti Нема коментара на Med i malina: najbolja kombinacija ukusa po mišljenju vrhunskih kuvara sveta

Happy Honey je dobitnik još jednog velikog priznanja, a ovog puta pohvale dolaze iz Pariza. Naime, zdrav med sa dodatkom maline je jedan od najinovativnijih proizvoda po mišljenju najboljih stručnjaka na svetu. Upravo zbog toga je Happy Honey dobitnik priznanja SIAL Innovation Selection Paris za 2018. godinu, koju dodeljuje tim odabranih stručnjaka. Činjenica je da inovacije imaju istaknuto mesto u prehrambenom sektoru i postaju sve značajnije, a način na koji se pravi naš proizvod  je upravo takav.

Pored priznanja, koje samo po sebi ima veliki značaj, Happy Honey dobija mnoge pogodnosti kao što su korišćenje SIAL logoa na proizvodima u promotivne svrhe kao i dobijanje jedinstvene diplome.

 

Ovo priznanje predstavlja značajan uspeh jer će Happy Honey svoje proizvode predstaviti na sajmu u Parizu, kao deo SIAL Innovation, gde će stručni žiri objaviti dobitnike nagrada za 2018. godinu. Za samo učešće na SIAL-u, kompanija Happy Honey izabrana je od strane Privredne Komore Srbije.

Ovaj sajam se održava na svake dve godine i veoma je popularan u prehrambenoj industriji.  Poseti ga preko 160.000 ljudi sa različitih strana sveta, a na njemu učestvuje preko 7000 izvođača iz više od 100 zemalja. Izložba će se održati od 21. do 25. oktobra i u tom trenutku SIAL će biti najveće međunarodno tržište za sve stručnjake kojima je potrebna inspiracija.Takođe,  SIAL predstavlja i značajno mesto gde se učesnici i posetioci mogu upoznati sa najnovijim trendovima u hrani.

  • Podeli sa prijateljima: