Koji si Happy Honey ukus?

autor: happy Magazin Нема коментара на Koji si Happy Honey ukus?

Srećan pozdrav svima,

Danas smo pripremili mali tekst povodom predstojeće sezone darivanja. Naime, često se izgubimo u silnim idejama i mogućnostima šta da uzmemo našim najdražim osobama, ali ove godine je tu vredan tim Happy Honey pčelica da vam pomogne pri izboru. Pred vama se nalaze naši srećni ukusi, koji čekaju da narednu godinu učine još zdravijom i magičnijom od prethodne. U slučaju da neku dragu osobu prepoznate u narednim rečenicama, obavezno trknite do Rode ili Merkatora kako bi na vreme obezbedili srećan poklončić.

MALINA

Malina je jedna romantična duša, živi za proleće i širi miris cveća gde god da krene. Omiljena boja joj je crvena, dobro, nekad ne može odoleti ni nijansama ružičaste. Voli romantične šetnje uz obalu mora ili reke, čita poeziju i redovno kači zalaske sunca na instagram. Rekli biste da je izašla pravo iz stranica knjige Džejn Ostin. Najdivnija osoba koju znate, uvek spremna da Vas posavetuje bilo da je reč o voljenoj osobi ili nekoj poslovnoj odluci. Ali nemojte se zbuniti i pomisliti da je ova osoba previše meka i tanana, u sebi krije arome misterije koje Vas mogu iznenaditi. Idealan grad za Malinu je Pariz, a savršen dan bi uključivao posetu Luvru, ali pre toga Happy Honey zdrav slatkiš namazan preko kroasana i nemojmo zaboraviti cappuccino.

happy honey malina

KAKAO

Da li i Vi imate onu osobu, koju ne možete zamisliti bez viljuške i dva-tri omota od čokoladica po džepovima? Redovno su joj puna usta, ali opet uspeva da ostane u formi. U nekom trenutku Kakao je otkrio instagram, facebook i blogspot , pa je sada food bloger sa nekoliko hiljada followera, koji halapljivo prate njegove objave koje restorane i poslastičarnice bi trebalo obavezno posetiti. Kakao je veliki gastronom, zna šta su dobre stvari u životu i drži se mantre ,,od stomaka do srca“. Pripremiće Vam večeru u predivno dekorisanom ambijentu sa najneobičnijim sastojcima, na kojima bi i Džejmi Oliver zavideo. Špagete, bademi i Happy Honey sirov med sa kakaom njemu su savršena kombinacija, jer ne vidi granice među sastojcima za slatku i slanu hranu.

happy honey kakao

ĐUMBIR

Ako bi Indijana Džons bio naš slatkiš, bio bi Happy Honey sa đumbirom. Ovaj mačo avanturista je na Vaše pitanje ,,gde ćemo“ isplanirao bar pet mogućih kombinacija od kojih barem tri uključuju planinarenje po Tibetu, ronjenje u Marijansku brazdu i osvajanje džungli Amazonije. Ako se Vama preznoje dlanovi pri pomisli na skakanje iz aviona padobranom, računajte da ovaj ukus nije za Vas jer je pravi Đumbir već to uradio sedam puta. Ne drži ga mesto, pa mu ne možemo zadati savršen grad, krenuli smo da pišemo Rio de Žaneiro, ali on je već bio na putu za London. Naš sirov med će konzumirati pravo iz teglice, jer je najbolje jesti sirovu hranu zbog zdravlja, takođe sav pribor je zaboravio u Pekingu, dok je učio da jede štapićima.

happy honey djumbir

ŠLJIVA

Šiljiva je osoba koja voli da ostane kod kuće maksimum dva dana nedeljno. Računajte da je ovaj bekrija u provodu po najboljim klubovima, barovima i kafanama (ne tim redom) tokom petka i vikenda. Ponedeljak i utorak su rezervisani za aftere. Ako želite da se vidite sa Šljivom, morate unapred rezervisati ovog društvenjaka barem nedelju dana. Drži se krilatice ,,work hard, play harder“ i uvek je u pokretu. Gde god da se nalazi zna bar troje ljudi, a svoj grad poznaje kao svoj dlan i u svakoj ulici zna gde ima dobre hrane. Svaku Vašu reč može nastaviti stihovima poznatih i nepoznatih pesama, ukoliko ih nema, ovaj kreativac će smisliti reči na licu mesta. Pošto je hedonista zna da je Happy Honey sa šljivom najbolje jesti sa palačinkama i vaflima.

happy honey sljiva

KAJSIJA

Čim čujete reč leto, misli Vam lete ka ovoj osobi. Kajsija je ona vrsta osobe koja zrači toplinom, uvek je vedra i nasmejana. Kažu da je slatka, ali za Vas je nešto više, ona miriše na detinjstvo i budi osećanja doma i bezbrižnosti. Uvek je spremna za šalu i sati prolaze kao sekunde u njenoj blizini. Kajsija nema omiljeni grad, svaki grad je njen, jer je dom tamo gde je srce. Možete je zamisliti kao člana porodice – mamu, tatu, baku, deku, brata ili sestru; a opet može biti i ona simpatija koju ste upoznali nekada na nekom letovanju, leta na selu, prvi poljubac ili ekipa iz detinjstva sa kojima imate jedinstven jezik i beskonačno mnogo uspomena. Pošto je napolju velika vrućina, Kajsija će namazati naš zdrav namaz preko keksa i zaliti ga čašom hladnog mleka, dok sluša kako ste proveli dan.

happy honey kajsija

  • Podeli sa prijateljima: