Happy Honey dobitnik prestižne nagrade: Najbolje iz Srbije

autor: happy Vesti Нема коментара на Happy Honey dobitnik prestižne nagrade: Najbolje iz Srbije

PKS dodelila Happy Honey nagradu Najbolje iz Srbije

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su prestižne nagrade “Najbolje iz Srbije” za 2017. godinu na svečanoj ceremoniji održanoj u Hotelu Hilton u Beogradu 04. juna 2018. godine.

Happy Honey Najbolje iz Srbije - sirov med - prirodni med

Happy Honey d.o.o. je proglašen za dobitnika nagrade u kategoriji “Najbolje uvođenje startup preduzeća”. Ovom prilikom bismo hteli da se zahvalimo stručnom žiriju i široj javnosti na tome što su prepoznali kvalitet u našem radu, a pre svega inovativni pristup u proizvodnji i plasmanu najkvalitetnije hrane. U ime Happy Honey, nagradu je preuzeo suosnivač i generalni direktor Darko Mandić.

Za nešto više od godinu dana uspeli smo da postanemo vodeći brend u svojoj kategoriji u Republici Srbiji i da dogovorimo izvozne poslove za tržišta Norveške, Nemačke, Sjedinjenih Američkih Država, Švajcarske, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. U narednom periodu očekujemo osvajanja novih tržišta i značajne investicije sa ciljem da našim potrošačima omogućimo najkvalitetnije zdrave slatkiše na bazi sirovog meda i prirodnih dodataka.

  • Podeli sa prijateljima: