Tajna ukusa

Najnovije iz košnice.


pčela

Poslednjih par godina unazad možemo čuti zloslutna predviđanja šta će se desiti ako pčele nestanu. Izvor tog problema smo naravno mi, ljudi, i zagađenje koje ostavljamo za sobom. Međutim, pošto su najvredniji radnici Happy Honey-a upravo pčelice rešili smo da ispričamo nešto o njima kako biste znali kako im možete pomoći da nađu svoj put[…]

Pročitaj više

Darko Mandić i Rodoljub Živadinović

U mnogim zemljama je sve prisutniji trend uzgoja pčelarstva u urbanim sredinama. Pretpostavlja se da su gradovi dobar prostor za život pčela jer hrane imaju u izobilju, zbog gradskih parkova i zelenih površina na kojima se ne upotrebljavaju pesticidi kao što se tretiraju komercijalna poljuprivredna gazdinstva. Mi smo ovo saznanje iskoristili i kao mali doprinos[…]

Pročitaj više

Imam 24 godine i dolazim iz Smedereva. Kako je to poljoprivredni kraj, nije mi strana zamisao da ću nakon završenog fakulteta raditi nešto u tom pravcu. Nakon što sam dobila poziv da se pridružim jednom startupu, upoznala sam se sa Happy Honey pričom i vrlo brzo postala deo nje. Sama zamisao da sirov med pomešan sa dodacima[…]

Pročitaj više

Oprez! Ovo su reči pčelara… “On je opijen lepotom i mistikom života pčela i on non stop dosađuje svojim prijateljima, porodici, poslovnim partnerima, neprestano pričajući o pčelama i o njihovim proizvodima.” Ipak, baš ovo može biti način da saznate zanimljive činjenice o pčelama i našoj ljubavi prema proizvodu koji Vam predstavljamo… Malo poznate činjenice o[…]

Pročitaj više